| ]

ad2

Απίστευτο και όμως αληθινό! Πως θα σας φαινόταν να σας σερβίρουν φαγητό από...
σκουπίδια;
Μάλλον… αηδία, όπως και στον περισσότερο κόσμο, αλλά στην Δανία την πρόταση αυτή την πλασάρουν ως…. καινοτομία.
Στη χώρα αυτή υπάρχει ένα νέο εστιατόριο που ονομάζεται «Rub og Stub».
Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τον τίτλο, το εστιατόριο αυτό προσφέρει στους πελάτες του πιάτα μαγειρεμένα με υλικά που έχουν πεταχτεί από τα σούπερ μάρκετ και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές!
Ναι καλά διαβάσατε!
X492fotoa sinistra1-1X_b6cbb63c1bcb11e38b3722000a1f99d9_7.jpg
Βέβαια όπως λένε οι ιδιοκτήτες του αυτό το κάνουν για ένα και συγκεκριμένο λόγο! Θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα οικονομίας στους καταναλωτές.
«Στη Δανία ο κόσμος πετά πολλά τρόφιμα στα σκουπίδια. Το ίδιο συμβαίνει σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο, ενώ στις Τρίτες Χώρες τα παιδιά πεθαίνουν από ασιτία! Δεν μπορούμε να δεχόμαστε κάτι τέτοιο χωρίς αντίδραση. Εμείς βρήκαμε αυτό τον τρόπο για να περάσουμε τα μηνύματά μας» λέει η  Sophie Sales, συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου,
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρόφιμα συλλέγονται από τα σούπερ μάρκετ της Κοπεγχάγης και είναι όλα αυτά που πετούν οι επιχειρήσεις επειδή δεν είναι ωραία εμφανισιακά.
Όλα είναι φρέσκα και όχι αλλοιωμένα, ενώ οι ημερομηνίες λήξης τους είναι οι ενδεδειγμένες. Το εστιατόριο έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο που τρώει φτηνά αλλά συμβάλλει με τον τρόπο τους στη μείωση των αποβλήτων τροφίμων.
Σίγουρα θα σκέφτεστε ότι αυτό το εστιατόριο βαράει μύγες! Κάντε λάθος καθώς κάθε μέρα, όσο περίεργο και αν ακούγεται είναι γεμάτο, καθώς έχει φανατικούς θαυμαστές!
parapolitika.gr



Facebook
Twitter

..