| ]

ad2

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη μητέρα της μικρής Μαρίας, Σάσα Ρούσεβα καθώς σύμφωνα με δηλώσεις της προγιαγιάς της... 4χρονης, η Ρούσεβα πούλησε το παιδί για 100 ευρώ και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα χρήματα για να πάρει εισιτήρια και να πάει στη Βουλγαρία
Μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CBS, η 65χρονη Ζεϊνέπ, προγιαγιά της Μαρίας, δήλωσε ότι «η Σάσα άφησε το παιδί της στους Έλληνες Ρομά και πήρε μόλις 100 ευρώ για να αγοράσει εισιτήρια και να γυρίσει στην πατρίδα της στα άλλα παιδιά της που είχε αφήσει πίσω», χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ποιος έδωσε τα χρήματα στη Σάσα. «Η Σάσα έκλαιγε όλη την ώρα για το παιδί. Αργότερα δεν μπορούσε να βρει τα χρήματα για να γυρίσει πίσω. Η Σάσα πρέπει να αγοράσει φάρμακα και τρόφιμα για τα παιδιά, και τα χρήματα δεν είναι αρκετά» συμπλήρωσε η προγιαγιά της μικρής.

Παράλληλα, η 14χρονη αδερφή της Μαρίας είπε ότι θέλει την αδερφή της πίσω: «μου αρέσει πάρα πολύ που μοιάζει πολύ με μένα, και θέλω να γυρίσει πίσω στο σπίτι της. Θα αναλάβουμε τη φροντίδα της και μπορώ να βοηθήσω τη μητέρα μου».

Όσον αφορά το μέλλον της μικρής Μαρίας, σύμφωνα με το βουλγαρικό δίκτυο BGNES και την Γιάννα Κάνεβα, ο ξανθός άγγελος θα μεταφερθεί σε κέντρο υποδοχής της Βουλγαρίας και στη συνέχεια θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Επίσης, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες σχετικά με το εάν η μητέρα Σάσα πούλησε το παιδί. Πιο συγκεκριμένα, από την εισαγγελία της πόλης Καζανλάκ, διενεργείται έρευνα έτσι ώστε να αποκαλυφθούν τα πραγματικά κίνητρα της μητέρας όπως επίσης και η ενδεχόμενη συμμετοχή της σε εμπορία βρεφών. Αν τελικά αποδειχθεί η τελευταία υποψία των Αρχών, η Ρούσεβα απειλείται ακόμα και με ποινή φυλάκισης.

koolnews.gr



Facebook
Twitter

..