| ]

ad2

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης, όχι μόνο είναι και πάλι μαζί και ερωτεuμέvoι, αλλά σκηνοθέτησαν πριν μερικές μέρες το γάμο τους στη Μύκονο όπου συνεχίζουν τις διακοπές τους.
Με άκρα μυστικότητα και μάλιστα με VIP καλεσμένους την ήμερα του 15 Αύγουστου που ήταν η ονομαστική εορτή και των δυο, οργάνωσαν ένα μεγάλο party στην ταβέρνα «Σπηλιά» που βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Άννας, στον Καλαφάτη. Λίγοι και καλοί φίλοι ανάμεσα τους η Σύλβια Δεληκούρα, η Αθηνά Οικονομάκου και η Κατερίνα Θεοχάρη.

Σύμφωνα με τά όσοα γράφει η Σάσα Σταμάτη στην "Espresso", η ηθοποιός είχε φροντίσει όλα να είναι άψογα, ώστε να στηθεί το κατάλληλο σκηνικό, αφού στο μυαλό της είχε το πιο ωραίο σενάριο που είχε παίξει έως σήμερα. Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι ελάχιστοι θαμώνες του μαγαζιού.

Κατά την διάρκεια του Δείπνου, όπου το τραπέζι ήταν στρωμένο με λουλούδια, ξαφνικά η Μαρία Σολωμού έβγαλε δυο στέφανα, το ένα το έβαλε στο κεφάλι της και το άλλο στον Πάνο Μουζουράκη αλλάζοντας τα, σκηνή βγαλμένη από ταινία και άρχισαν να γελούν ασταμάτητα!

Οι φίλοι τους την ίδια ώρα άρχισαν να δίνουν ευχές και συγχαρητήρια. Φυσικά όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη φάρσα αφού και οι δυο ηθοποιοί πολύ συχνά αυτοσαρκάζονται. Και μην νομίζετε ότι φόρεσαν νυφικά και κοστούμια! Όλα αυτά έγιναν με Look παραλίας.

Μάλιστα μετά το γλέντι ακολούθησε βραδινό μπανάκι στην θάλασσα, ενώ τα φιλιά και οι αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν ανάμεσα στο ερωτεuμέvo ζευγάρι.

Μετά την επανασύνδεση του, το ζευγάρι είναι πιο ερωτεuμέvo και ευτυχισμένο από ποτέ.




Facebook
Twitter

..