| ]

ad2

Το iPad είναι το κορυφαίο tablet που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια, πριν μερικά χρόνια κυκλοφόρησε το iPad πρώτης γεννιάς, ακολούθησε το iPad 2 και πρόσφατα διατέθηκε στην αγορά και το νέο iPad, το οποίο διατίθεται και στα ελληνικά καταστήματα.

Για να το αποκτήσει κανείς θα πρέπει να πληρώσει περίπου 600-700-800 ευρώ, ανάλογα με το ποιο μοντέλο θα επιλέξει και σε ποια έκδοση (χωρητικότητα και αν θα είναι Wi-Fi ή Wi-Fi + 3G). Όλα καλά ως εδώ.
Μέχρι τη στιγμή που...  έρχονται οι απατεώνες που τριγυρνάνε σε πλατείες, λαϊκές αγορές, πανηγύρια κλπ και πουλάνε το iPad στην απίστευτη τιμή των 100 ευρώ!

Όπως θα δεις και στο βίντεο όμως παρακάτω, δεν μιλάμε ούτε για γνήσιο iPad, ούτε καν για ένα tablet υποδεέστερο σε τεχνικά χαρακτηριστικά του iPad, για να δικαιολογείται η τιμή των 100 ευρώ.

Οι απατεώνες έφτιαξαν μία «συσκευή» που εξωτερικά μοιάζει με iPad, μόνο που στο εσωτερικό έχει μόνο ένα αυτοκόλλητο με το φαγωμένο μήλο της Apple και ένα φωτάκι!

Έτσι, όταν πάρεις περιχαρής το iPad που χτύπησες σε τιμή ευκαιρία – μόνο 100 ευρώ (!) – και πας σπίτι να το ανοίξεις και να το βάλεις σε λειτουργία, μόλις πατήσεις το κουμπάκι να ανάψει η συσκευή, θα δεις ότι εμφανίζεται το φαγωμένο μήλο της Apple με ένα μήνυμα από κάτω “Low Battery”.

Μετά θα ψάξεις για φορτιστή, αλλά φορτιστής στο κουτί δεν υπάρχει!

Υπάρχουν όμως όλα τα άλλα που βρίσκει κανείς στη συσκευασία του γνήσιου iPad, δηλαδή το μικρό βιβλιαράκι – οδηγός χρήσης της Apple κλπ.

Έπειτα, αν πάρεις ένα μαχαιράκι να ανοίξεις το iPad που αγόρασες για μόλις 100 ευρώ, θα δεις ότι στο εσωτερικό του δεν υπάρχει ούτε επεξεργαστής, ούτε τα άλλα ηλεκτρονικά που υπάρχουν μέσα στο γνήσιο iPad!Δες το βίντεο και προσοχή μην την πατήσεις!



Facebook
Twitter

..