| ]

ad2

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, οι τρεις νεαροί φοιτητές του ΤΕΙ Λάρισας, οι οποίοι...
μαζί με δύο ακόμη συμφοιτητές τους που έχασαν τη ζωή τους, βρέθηκαν χθες το απόγευμα αναίσθητοι σε σπίτι, όπου είχαν ανάψει αυτοσχέδιο μαγκάλι.
Εκτός από τον έναν νεκρό με καταγωγή από τα Χανιά, στο νοσοκομείο είναι ένας ακόμη Χανιώτης.
Οι τρεις νεαροί από την Αθήνα, τα Γιάννενα και τα Χανιά, φαίνεται να έχουν διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά όπως αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί, οι κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις που θα γίνουν θα καταδείξουν αν έχουν υπάρξει εγκεφαλικές βλάβες, λόγω της ελλιπούς οξυγόνωσης των ιστών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ένας εξ αυτών, που αρχικά η κατάσταση του θεωρήθηκε καλύτερη και νοσηλευόταν στην πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, τελικά μεταφέρθηκε επίσης στη ΜΕΘ, με μάσκα οξυγόνου, ενώ οι άλλοι δύο είναι διασωληνωμένοι.
Σήμερα, εξάλλου, αναμένεται να γίνει και η νεκροτομή των δύο άτυχων νέων από τα Χανιά και τη Χαλκίδα, 21 και 22 ετών αντίστοιχα, ενώ θα επακολουθήσουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις για τη διαπίστωση των ακριβών αιτιών του θανάτου τους.
Ημέρα πένθους είναι η σημερινή τόσο για το ΤΕΙ Λάρισας όσο και για την πόλη που παραμένει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό, καθώς οι νεαροί είχαν φτιάξει ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι από κομμένο θερμοσίφωνο και στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν, οι δύο έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις δίνουν μάχη για να κρατηθούν σε αυτή. prismanews



Facebook
Twitter

..