| ]

ad2

Συγκλονίζουν τα όσα ήρθαν στη δημοσιότητα σχετικά με τη δολοφονία της 6χρονης ΤζονΜπένετ Ράμσεϊ. Ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων το 1996, όταν το μικρό, πανέμορφο, κοριτσάκι (που είχε και πολλές συμμετοχές σε παιδικά καλλιστεία κατακτώντας τίτλους) βρέθηκε...
ξυλοκοπημένο και στραγγαλισμένο στο υπόγειο του σπιτιού της, στο Κολοράντο.
Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις, οι γονείς είναι εκείνοι που διέπραξαν το φρικτό έγκλημα, αλλά δεν τους αποδόθηκαν ποτέ οι κατηγορίες. Το δικαστήριο της πολιτείας όπου ανήκαν, ψήφισε υπέρ της καταδίκης των στυγερών γονιών της, για κακοποίηση παιδιού μέχρι θανάτου, με την ποινή για τη συγκεκριμένη κατηγορία να αγγίζει τα 48 έτη φυλάκισης.
 Όμως, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Daily Mail, ο εισαγγελέας Άλεξ Χάντερ αρνήθηκε να υπογράψει τις κατηγορίες (και κατά συνέπεια την καταδίκη) των γονιών, πιστεύοντας πως δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδείξει την ενοχή τους, παρά τις λογικές αμφιβολίες που είχε και ο ίδιος.
Έτσι, δεν αποκάλυψε ποτέ το αποτέλεσμα και οι Τζον και Πάτσι Ράμσεϊ ήταν ελεύθεροι.
Αντίθετα, ανήγγειλε το τέλος της έρευνας λέγοντας: «Πιστεύω ότι το έργο μας έχει τελειώσει καθώς δεν έχουμε επαρκή στοιχεία που να δικαιολογούν την υποβολή μηνύσεων σε κάποιο από τα άτομα που έχουμε εξετάσει μέχρι στιγμής».
Το χρονικό της υπόθεσης: Χριστούγεννα 1996: Οι γονείς της 6χρονης δέχονται ένα ανώνυμο γράμμα το οποίο απαιτεί από αυτούς να δώσουν 130.000 ευρώ.
Την επόμενη μέρα: Η μικρή ΤζονΜπένετ Ράμσεϊ βρίσκεται νεκρή, ξυλοκοπημένη και στραγγαλισμένη, στο υπόγειο τους σπιτιού της.



Facebook
Twitter

..