| ]

ad2

Το twitter βάζει σε μπελάδες μετά τη Βούλα Παπαχρήστου κι έναν πολιτικό. Ο βουλευτής της συντηρητικής παράταξης στη Αγγλία, Έινταν Μπέρλεϊ, προκάλεσε αντιδράσεις με το σχόλιο που έκανε για την τελετή έναρξης μέσα από το δημοφιλές σάιτ κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι η πιο αριστερή τελετή έναρξης που έχω δει ποτέ, περισσότερο και από το Πεκίνο, την πρωτεύουσα του κομουνισμού», έγραψε αρχικά και μετά πρόσθεσε: «Ευτυχώς έφτασαν οι αθλητές. Τώρα μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας αυτή την αριστερή πολυπολιτισμική αηδία. Φέρ’τε πίσω τα κόκκινα τόξα, τον Σαίξπηρ και τους Στόουνς».

Λίγο αργότερα και βλέποντας πως οι αντιδράσεις προς το πρόσωπό του ήταν έντονες, έγραψε: «Φαίνεται πως το σχόλιό μου παρεξηγήθηκε. Αναφερόμουν στον τρόπο που παρουσιάστηκε το show, όχι στην ίδια την πολυπολιτισμικότητα».

Μόλις επτά μήνες πριν είχε υποστεί κυρώσεις όταν είχε παραβρεθεί σε πάρτι στη Γαλλία, όπου πολλοί καλεσμένοι φορούσαν στολές των «SS». Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν την παραίτηση του μόλις 33χρονου πολιτικού.



Facebook
Twitter

..