| ]

ad2



Στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν τους ψηφοφόρους, έσπευσαν οι ηγέτες των κομμάτων να τοποθετήσουν στα ψηφοδέλτια επικρατείας διάφορα επώνυμα πρόσωπα, προκειμένου να "δελεάσουν" τους"απλοϊκούς χωρικούς" (βλέπε ψηφοφόρους) ώστε να παρασυρθούν από τα "ηχηρά" ονόματα των υποψηφίων βουλευτών  "επικρατείας" και να παραμείνουν στο ...σχηματισμό του κόμματος!

Κάθε είδους αξιοπρεπείς μεν,άσχετοι δε με την πολιτική-πλην ελαχίστων- ετέθησαν σαν τα κερασάκια στις κομματικές "τούρτες", αφού ο "σκοπός αγιάζει τα μέσα"...



Έτσι, ο  Ολυμπιονίκης  θα συμβολίζει-λέει- τον αρσιβαρίστα που θα σηκώσει το βάρος της ανασυγκρότησης-λέει- της Ελλάδος (τάδε έφη...συνταγματολόγος!!!) .


 Σε άλλα ψηφοδέλτια τα κερασάκια είναι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και κάπου εθεάθη και μία καθαρίστρια, η οποία -λέει- θα συμβολίζει την κάθαρση που χρειάζεται η χώρα!

 Γεγονός είναι ότι χρειάζεται μια σκούπα, που να σκουπίσει τις παλαιοκομματικές αυτές μεθοδεύσεις και κυρίως τους φορείς αυτών των μεθόδων, που αμετανόητοι οδήγησαν τη χώρα εις την ατραπόν του Καιάδα...!

Ήρθε η ώρα αυτός ο λαός, να αποτινάξει τις πολιτικές "παραδόσεις",να απεξαρτηθεί από το όπιο που επί σειρά ετών τον διαποτίζουν  τα ΜΜΕ και από τα "παραμύθια της Χαλιμάς" που επί δεκαετίες του σερβίρουν οι εξπέρ τους είδους παραδοσιακοί πολιτικάντηδες "Μαυρογυαλούροι " και να ψηφίσει κατά συνείδηση με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον της πατρίδος το οποίο σαφώς απέχει παρασάγγας από μνημόνια και ΔΝΤ.


EFENPRESS/c 



Facebook
Twitter

..