| ]

ad2

Με τον πρωθυπουργό να έχει αναλάβει προσωπικά, όπως έχει δηλώσει, την παρακολούθηση της διοικητικής μεταρρύθμισης, οι συγχωνεύσεις και οι καταργήσεις φορέων και οργανισμών θα προχωρήσουν άμεσα, από...
το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Οι πρώτες καταργήσεις και συγχώνευσεις θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες,ενώ μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα έχουν ανακοινωθεί 250. Το ποιοι θα είναι οι οργανισμοί που θα καταργηθούν ή θα συγχωνευτούν θα εξαρτηθεί από την αξιολόγηση που γίνεται από τη ΕΗΣΕΠ μια ειδική υπηρεσία στρατηγικού επιχειρησιακού σχεδιασμού του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Όπως διευκρίνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης: το πλεονάζον προσωπικό δεν θα απολυθεί, αλλά θα μεταταχθεί. Η αξιολόγηση έχει ήδη ολοκληρωθεί στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, και στο ΥΠΕΚΑ, παράλληλα ολοκληρώνεται στο Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, με τον κύριο Μανιτάκη να έχει ήδη στείλει επιστολή στους υπουργούς ώστε να επισπευτεί η διαδικασία αξιολόγησης των δομών. Στόχος του Υπουργείου είναι η μείωση των δομών, των υπηρεσιών σε ποσοστό τουλάχιστον 30%.



Facebook
Twitter

..